На Київщині біля зруйнованих мостів звели 20 тимчасових переправ

Поблизу зруйнованого мосту через Ірпінь заасфальтовано об'їзну дорогу

На Киїщині було зведено 20 тимчасових переправ біля мостів, зруйнованих унаслідок активних бойових дій в області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко в Телеграмі.

 "Загалом в Київській області зведено 20 тимчасових переправ поблизу зруйнованих мостів. Також продовжуються роботи з розчищення доріг та вулиць Київщини від залишків техніки та сміття", - повідомив Тимошенко у своєму дописі в Телеграмі.

Також заступник голови Офісу президента заявив, що біля зруйнованого мосту через Ірпінь заасфальтували об'їзну дорогу. 

На трасі М-07 Київ-Ковель рух тимчасовою переправою для будь-якого виду транспорту відкрили ще 29 квітня, завдяки чому було відновлено транспортне сполучення до Києва з Гостомеля, Бучі та Бородянки.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві шанувальник "руского міра" постане перед судом. Київська міська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 40-річного киянина, який поширював матеріали з виправдовуванням і запереченням війни Росії проти України. Під час досудового розслідування обвинувачуваний змінив свої погляди, цілком визнав вину й розкаявся.

Також "Коментарі" писали, що в Києві за час війни рівень злочинності зменшився майже на 50% - у столиці стало "значно спокійніше". У Києві під час війни рівень злочинності впав майже вдвічі. За кілька місяців із початку вторгнення Росії в України завдяки Нацполіції було виявлено понад 20 диверсійно-розвідувальних груп, зачищено 31 населений пункт у Київській області й відкрито 167 кримінальних проваджень.

Читайте на порталі "Коментарі": в Ірпені майже повністю зруйновано найбільший ліцей. В Ірпінському ліцеї №3 зафіксували значні пошкодження внаслідок обстрілів російських окупантів, але заклад планують відновити в першу чергу. Через російську агресію пошкодження Ірпінського ліцею №3 становлять 75%. Це один із найбільших закладів загальної середньої освіти Ірпінської громади. До повномасштабної війни тут навчалися майже дві тисячі учнів.

Джерело: https://t.me/kt20220224/945


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися