На Київщині дозволили відвідувати деякі пляжі: подробиці

На території Київської області влада дозволила відвідувати деякі пляжі для відпочинку громадян

На території Київської області влада дозволила відвідувати деякі пляжі для відпочинку громадян — йдеться про офіційні місця для дозвілля. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у соціальних мережах.

За його словами, жителі області можуть відпочивати на офіційних пляжах, проте це не стосується територій, які були окуповані російськими військами, тому що потрібно вирішити питання з розмінуванням та забрудненням.

Кулеба сказав, що в області готують до відкриття дитячі табори для відпочинку та оздоровлення, насамперед опрацьовуються питання безпеки.

Нагадаємо, що у вівторок, 7 червня, у столиці ще потеплішає, повітря прогріється до 26 градусів тепла вдень, уночі - 12-14 градусів. Наші пращури помітили, якщо у цей день цей день буде спекотним. За народними прикметами, якщо на горобині багато квітів, то й урожай буде щедрим, а якщо горобина ще не розцвіла – осінь буде довгою.

У середу, 8 червня, у Києві збережеться тепла сонячна погода без опадів із температурою повітря до 26 градусів вдень та до 14 градусів уночі. Майже до 30 градусів тепла синоптики прогнозують у столиці вдень у четвер, 9 червня, уночі – до 19 градусів. Така сама погода збережеться у Києві та у п'ятницю, 10 червня, проте, цього дня прогнозують сильний вітер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичний сімейний парк відпочинку "Співоче поле" підготував нові розваги . На відвідувачів чекають триметрові казкові герої-пушистики, що оживаються за допомогою анімотроніки. У зоні відпочинку багато яскравих фотозон та пухнастих фігур, є напої та смаколики. Насолоджуватися свіжим повітрям, схилами Дніпра та зеленими видами можна у лаунж-зоні з пуфами та гамаками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гость

9 червня 2022, 07:43

Статья не о чём

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися