У Київській області внаслідок війни знищено понад 40 підприємств - Кулеба

На території Київської області внаслідок повномасштабного вторгнення Росії повністю знищено 44 підприємства

На території Київської області внаслідок повномасштабного вторгнення Росії повністю знищено 44 підприємства — загалом постраждали понад 100 підприємств. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, внаслідок бойових дій постраждало понад сто підприємств, 44 з яких повністю знищено. Він зазначив, що влада робить все можливе, щоб бізнес у регіоні зміг знову працювати.

Нагадаємо, що раніше на території Київської області влада дозволила відвідувати деякі пляжі для відпочинку громадян - йдеться про офіційні місця для дозвілля. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у соціальних мережах.

За його словами, жителі області можуть відпочивати на офіційних пляжах, проте це не стосується територій, які були окуповані російськими військами, тому що потрібно вирішити питання з розмінуванням та забрудненням.

Кулеба сказав, що в області готують до відкриття дитячі табори для відпочинку та оздоровлення, насамперед опрацьовуються питання безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичний сімейний парк відпочинку "Співоче поле" підготував нові розваги . На відвідувачів чекають триметрові казкові герої-пушистики, що оживаються за допомогою анімотроніки. У зоні відпочинку багато яскравих фотозон та пухнастих фігур, є напої та смаколики. Насолоджуватися свіжим повітрям, схилами Дніпра та зеленими видами можна у лаунж-зоні з пуфами та гамаками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися