Батькам нагадали про зарахування дітей до шкіл у Києві: У КМДА повідомили змінені правила

Процес зарахування до київських шкіл подовжили до 23 серпня

У Києві спростили процес зарахування дітей до першого класу. Зокрема тепер можна подавати документи до шкіл в електронному вигляді. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській державній адміністрації.

У КМДА повідомили, що до київських шкіл уже зарахували 25 тисяч дітей. 

"Столичні школи готуються до початку нового навчального року в режимі офлайн. Більше 80 відсотків місць у перших класах уже зайнято", - йдеться в повідомленні КМДА.

У КМДА зазначили, що цього року умови зарахування до київських шкіл максимально спрощені, зокрема, дозволили подавати документи в електронному варіанті, поштою або надавати скан-копії через довірену особу. Процес зарахування школярів подовжили до 23 серпня.

"Оригінал медичної довідки потрібно подати до фінальної дати зарахування", - зазначили в КМДА.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Меркель пояснила, чому відмовилася відвідати Бучу. Колишня федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель пояснила чому відмовилася від пропозиції відвідати Бучу в Київській області, де російські окупанти влаштували акт геноциду. Меркель розкритикували за поїздку до Італії після різанини у Бучі, коли її запросили відвідати Україну.

Також "Коментарі" писали, що в Києві продовжують діяти російські диверсанти - генерал Жирнов. В українській столиці продовжують орудувати диверсійно-розвідувальні групи російських окупантів – саме тому в місті не скасовують комендантську годину. Жирнов зазначив, що диверсійні групи противника продовжують діяти на території міста, а доки триває війна, загроза для столиці нікуди не зникла.

Читайте на порталі "Коментарі": катівня та братські могили: посол США в Україні приїхала до Бучі. Нова посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджіт Брінк приїхала з робочим візитом до Бучі Київської області, де російські окупанти влаштували акт геноциду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися