У Києві та області оголосили надзвичайний рівень пожежної небезпеки

Про погоду попередили в мерії столиці

У Києві та Київській області сьогодні, 10 червня, а також протягом вихідних переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Про це заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, передають "Коментарі".

"Синоптики попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку – загрозливе поєднання високої температури повітря та сухої погоди. У Києві та області надзвичайна пожежна небезпека спостерігатиметься до 12 червня", – заявив Поворозник.

За даними Українського гідрометцентру, температура повітря у Києві в суботу, 11 червня, сягатиме від 31 до 33 градусів тепла. У неділю, 12 червня, синоптики прогнозують у столиці грозові дощі.

В мерії Києва нагадали, що у Києві триває заборона відвідувати столичні ліси. За порушення заборони передбачена адміністративна відповідальність. Штраф за розведення багаття чи підпали на території лісів для громадян може сягати кілька десятків тисяч гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві цими вихідними на території Гідропарку відкриють найбільший парк динозаврів в Україні, а також парк атракціонів. З нагоди відкриття парку 11 червня вхід для дітей до дванадцяти років буде безкоштовним.

Нагадаємо, столичний сімейний парк відпочинку "Співоче поле" підготував нові розваги. На відвідувачів чекають трьохметрові казкові герої-пухнастики, що оживають за допомогою аніматроніки. В зоні відпочинку багато яскравих фотозон та пухнастих фігур, є напої та смаколики. Насолоджуватись свіжим повітрям, схилами Дніпра та зеленими краєвидами можна у лаунж-зоні з пуфами та гамаками.

Читайте також, що Національний ботанічний сад імені М. М. Гришка відкрив для відвідування розарій



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися