Мешканців Києва просять не відвідувати два популярні столичні парки: у чому причина

Для безпеки здоров’я краще утриматись від відвідування кількох київських парків

10 червня жителів Києва і гостей столиці просять не відпочивати у двох популярних парках. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в КП УЗН Оболонського району у Фейсбуці.

Як повідомляють у КП УЗН Оболонського району, наразі в кількох київських парках триває робота зі знищення кліщів. Саме тому людям радять не відвідувати поки деякі парки під час оборобки їхніх територій хімікатами, щоб не нашкодити своєму здоров'ю. 

У повідомленні КП УЗН Оболонського району зазначається, що в Києві вже повністю обробили територію Голосіївського парку, а сьогодні, 10 червня, заплановані роботи з обробки хімікатами парків "Пуща-Водиця" і "Наталка".

Як повідомляли раніше "Коментарі", сміттєпереробний завод планують побудувати у Борисполі. У Броварському районі Київської області гостро стоїть питання утилізації твердих побутових відходів. Щоб вирішити питання утилізації сміття влада Борисполя запропонувала на своїй території земельну ділянку площею 17 гектарів із можливим додатковим використанням ще 20 гектарів неподалік Об’їзної дороги. На цій ділянці планують розмістити підприємство по переробці побутових відходів та сміття.

Також "Коментарі" писали, що в Києві відкрили притулок для представників ЛГБТ. Відомо, що у новому приміщенні ЛГБТ-притулку зробили ремонт, зібрали побутову техніку та речі для облаштування умов. На сьогоднішній день організація заселяє всіх, кому потрібне житло в столиці.

Читайте на порталі "Коментарі": Монастирський не виключив повторного наступу Росії на Київ. За його словами, на сьогодні українське військове командування та інші силові органи готуються до посиленої оборони області. Він зазначив, що сьогодні загрози повторного наступу на Київ немає, проте ніхто не знає, які сценарії будуть завтра. Саме тому продовжується серйозна підготовка ліній оборони та військ, які залишаються у столичному регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися