На Київщині триває огляд постраждалих від війни сіл (ФОТО)

Яка ситуація у Бишові та Ясногородці

У селах Бишів та Ясногородка Бишівської сільської територіальної громади внаслідок обстрілів та бойових дій пошкоджено близько 250 об‘єктів. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, на території Бишівської сільської територіальної громади пошкоджено два дитячих садочки та вщент зруйновані майже пів сотні житлових будинків. Окрім того, зруйнований вщент унаслідок попадання двох авіабомб будинок культури.

"Наразі розробляємо проєкт обласної  програми про відновлення приватних будинків. Робимо все можливе задля того аби родини, будинки яких були зруйновані під час війни, змогли повернутись до мирного життя", — наголосив Кулеба.

На найближчу сесію Київської обласної ради планують винести питання щодо затвердження регіональної програми про відновлення приватних будинків, додав керівник Київської обласної військової адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український бізнесмен Василь Хмельницький анонсував домовленість з владою побудувати в Бучі індустріальний парк. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, до повномасштабного воєнного вторгнення російських окупантів у Київській області інвестиційна компанія Dragon Capital отримала дозвіл на будівництво індустріального парку E40. Перша черга будівництва мала охопити площу у 4,9 гектари на Житомирській трасі. Тут мали з’явитися 34 доки та 144 паркувальних місць, а також сухий склад площею понад 2,5 гектари.

Дивіться також, як виглядає технопарк у Києві з висоти пташиного польоту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися