У Києві розбудовують інноваційний парк (ВІДЕО)

На забудову можна подивитись з висоти пташиного польоту

У Києві на території колишнього мотоциклетного заводу триває розбудова відкритого у 2017 році інноваційного парку Unit.City. Як виглядає територія технопарку з висоти пташиного польоту зараз, показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

У 2012 році Фонд державного майна України продав українському бізнесмену та політику Василю Хмельницькому "Київський мотоциклетний завод". У конкурсі брали участь лише дві компанії. За даними ЗМІ, обидва учасника торгів з приватизації пов’язані з Хмельницьким.

Однією з умов аукціону для покупця було збереження видів діяльності заводу, але у 2018 року з підприємства вивезли останнє комплектуючі та обладнання. Через шість років після приватизації "Київський мотоциклетний завод" остаточно припинив існування. Зараз на території підприємства зведений інноваційний парк Unit.City та триває його забудова.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві майновий комплекс державного підприємства "Електронмаш" став приватною власністю. Під час онлайн-аукціону завод продали у 14,5 раза дорожче від стартової ціни. В торгах, які тривали кілька годин, брали участь 22 компанії. Стартова ціна торгів була визначена у розмірі 66,7 мільйона гривень. Аукціон відбувався у три етапи. Переможцем за результатами торгів визнали ТОВ "Лортен Груп". Це підприємство отримало майновий комплекс "Електротяжмашу" за 970 мільйонів гривень. Завод "Більшовик" продали лише на 40 мільйонів гривень дорожче.

Нагадаємо, що у Києві виставили на аукціон ще один державний завод. 

Читайте також про скандальний продаж заводу "Більшовик" та чим невдоволені інвестори.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

13 листопада 2021, 23:34

ОЧЕРЕДНОЕ ОТБЫТИЕ БАБЛА!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися