У Києві подовжили популярний тролейбусний маршрут: подробиці

Наразі у столиці здійснюють перевезення 145 автобусів

Тролейбусний маршрут №31 у столиці, який рухається від вулиці Мирославської, подовжили до станції метро Лук'янівська. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Київській міській державній адміністрації.

Також у Київській міській державній адміністрації зазначили, що в Києві наразі здійснюють перевезення 145 автобусів на 65 маршрутах, 108 тролейбусів на 29 маршрутах та 88 трамваїв на 18 рейсах. 

Також у Києві на сьогоднішній день працює 570 автобусів приватних перевізників, які курсують на 95 маршрутах.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві часто чутно вибухи: у військовій адміністрації пояснили причину. У Київській області тривають роботи з розмінування деокупованих територій. Вибухи через розмінування особливо чутно жителям правого берега столиці. Завдяки діям військових, рятувальників ДСНС, поліцейських, який проводять розмінування територій, вдалося вже знешкодити 41 тисячу вибухонебезпечних предметів.

Також "Коментарі" писали, що комісія ООН із розслідування воєнних злочинів відвідала Київщину. Спільно з керівником Національної поліції Київської області Андрієм Нєбитовим та головним слідчим регіону Віктором Луговим провели робочу зустріч із міжнародними експертами та владою Ірпеня щодо механізмів документування воєнних злочинів росіян та фактів порушення країною-терористом прав людини.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві під час пожежі у багатоповерхівці загинула людина. За даними відомства, пожежа сталася близько другої години ночі у багатоповерхівці в Святошинському районі Києва. На вулиці Академіка Єфремова, 3 пожежа сталася на четвертому поверсі дванадцятиповерхового житлового будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися