У Києві закрили для відвідування парк "Совки": подробиці

У Святошинському районі української столиці тимчасово обмежили відвідування парку "Совки"

У Святошинському районі української столиці тимчасово обмежили відвідування парку "Совки" - причиною стала обробка території від кліщів співробітниками комунальних служб. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунального підприємства щодо утримання зелених насаджень Святошинського району.

Відомо, що 14 червня на території парку проводитимуться обробку акарицидними речовинами від кліщів. Фахівці працюватимуть із шостої години ранку. Місцевих мешканців закликали утриматись від відвідування парку під час обробки території хімікатами. Вже за кілька годин (2-4) речовина не загрожуватиме людям чи тваринам.

Як повідомляли раніше "Коментарі", сміттєпереробний завод планують збудувати в Борисполі. У Броварському районі Київської області стоїть питання щодо утилізації твердих побутових відходів.

Щоб вирішити питання утилізації сміття, влада Борисполя запропонувала на своїй території земельну ділянку площею 17 гектарів з можливим додатковим використанням ще 20 гектарів неподалік Об'їзної дороги. На цій ділянці планується розмістити підприємство з переробки побутових відходів та сміття.

Також "Коментарі" писали, що у Києві відкрили притулок для представників ЛГБТ. Відомо, що у новому приміщенні притулку ЛГБТ зробили ремонт, зібрали побутову техніку та речі для облаштування умов. На сьогоднішній день організація заселяє всіх, хто потребує столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися