Путін все ще хоче захопити Київ та всю Україну — Пентагон

У міністерстві оборони Сполучених Штатів Америки вважають, що російський диктатор Володимир Путін все ще хоче захопити всю територію України

У міністерстві оборони Сполучених Штатів Америки вважають, що російський диктатор Володимир Путін досі хоче захопити всю територію України. Про це стало відомо із заяви заступника голови Пентагону з політичних питань Колін Кол, повідомляє видання Reuters.

За його словами, Володимир Путін все ще має плани захоплення значної території України, однак він зазначив, що російський диктатор не зможе досягти своєї мети.

Кол заявив, що росіяни можуть досягти деяких тактичних успіхів, проте не грандіозних, оскільки Україна продовжує відсічувати.

Нагадаємо, що Монастирський не відкинув повторного наступу Росії на Київ. За його словами, на сьогодні українське військове командування та інші силові органи готуються до посиленої оборони області.

Він зазначив, що сьогодні загрози повторного наступу на Київ немає, проте ніхто не знає, які сценарії будуть завтра. Саме тому триває серйозна підготовка ліній оборони та військ, що залишаються в столичному регіоні.

Джерело: https://www.reuters.com/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися