З Києва до Харкова на "Інтерсіті": новий поїзд

Потяги Hyundai будуть курсувати між Києвом і Харковом вже найближчим часом

Головний залізничний перевізник країни оголосив про відновлення рейсів між Києвом і Харковом поїздами "Інтерсіті". Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці". Уже в найближчому майбутньому поїзда Hyundai відновлять регулярне пасажирське сполучення між двома мегаполісами.

Так, роботу швидкісного поїзда Інтерсіті №724 / 723 Київ-Харків оновлять з 25 вересня, повідомляє прес-центр "Укрзалізниці". Доїхати до Харкова зі столиці на цьому поїзді можна буде щодня.

Але з 15 по 23 жовтня через ремонтних робіт замість згаданого рейсу з Києва в "першу столицю" буде їздити поїзд №720 / 719. До Харкова він відправлятиметься 15, 16, 18, 22 і 23 жовтня, а назад до столиці - 16, 17, 19, 23 і 24 жовтня. Поїзд №724 / 723 Київ-Харків продовжить працювати в плановому режимі, коли ремонт закінчиться.

Квитки на потяги можна купити як в онлайн-режимі на сайті підприємства, так і в залізничних касах.

Як повідомляв портал "Коментарі", карантинні обмеження, які вводилися на час епідемії, поступово слабшають. Відновлюється пасажирські авіа та залізничні перевезення. Так, "Укрзалізниця" з 19 серпня відновила курсування поїзда №71 / 72 Київ - Запоріжжя.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися