На київському вокзалі оплесками та оваціями зустріли пораненого українського бійця (ВІДЕО)

Деякі обіймали поранених бійців, а хтось скандував "Слава Україні! Героям Слава!"

Українці вдячні українським військовим за захист нашої держави від ворога. У Києві на вокзалі поранених бійців Національної гвардії люди зустріли оплесками, обіймами та оваціями. Як пишуть "Коментарі", про це повідомив  радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

На кадрах, які опублікував Геращенко, видно, як двоє військових проходять повз металошукачі поблизу виходу на київському Центральному залізничному вокзалі. В одного з бійців ампутована рука. Другий військовий також травмований, бо його рука перебинтована.

Щойно військові пройшли повз металошукачі, кілька десятків людей почали їм аплодувати. Дехто обіймав захисників, а деякі кричали "Слава Україні! Героям Слава!"

Геращенко у своєму дописі наголосив, що саме так повині всі і всюди зустрічати українських захисників, які ціною власного життя обороняють нас і нашу державу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині у лісі поліція знайшла ще одне тіло вбитого цивільного. На Колонщині в Макарівському районі Київщини правоохоронні органи знайшли ще одне тіло вбитого російськими окупантами мирного жителя. Російські військові розстріляли 49-річного чоловіка. Після того, як буде встановлено остаточну причину смерті, тіло загиблого передадуть родичам для поховання.

Також "Коментарі" писали, що Путін нагородив орденом полк, причетний до звірств у Київській області. Нагороджений орденом 239-й танковий полк РФ фігурував у розслідуваннях видання "Медуза" й журналістського проекту Astra шодо злочинів, які вчинили російські окупанти в селі Богданівка, що знаходиться в Броварському районі на Київщині.

Читайте на порталі "Коментарі": столичну компанію викрили на фінансуванні бойовиків через аптечний бізнес у Донецьку. У Києві під час контррозвідувальної операції заблокували роботи комерційної структури. Це підприємство встигло перерахувати до "бюджету" так званої "ДНР" майже вісім мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися