«Заблукав на навчаннях»: у Київській області знайшли тіло російського військового

На місці поховання був напис: "Заблукав на навчаннях"

На Київщині поблизу села Андріївка в Бучанському районі правоохоронні органи знайшли тіло російського військового. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов у своєму Телеграмі.

Нєбитов заявив, що окупанта поховали в полі у формі російської армії. На місці поховання загарбника на старому гвіздку залишили напис "Заблукав на навчаннях".

Голова поліції Київської області у своєму повідомленні наголосив, що така доля спіткає кожного, хто "прийшов на нашу землю вбивати, грабувати і знищувати".

"Своїх 200-х із поля бою окупанти й так не поспішали забирати, а про це взагалі забули", - зазначив Нєбитов у дописі. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", Макрон підбив підсумки візиту до Києва словами Гімну України. Він розпочав свій допис першими рядками з Гімну України та заявив, що Україна може розраховувати на підтримку Європи, яка продовжить надавати військову, економічну та гуманітарну допомогу, щоб допомогти українським захисникам відбити атаки російських окупантів. Також Макрон заявив, що Європа підтримує надання Україні статусу кандидата у члени ЄС, він зазначив, що необхідно покарати винних у скоєнні військових злочинів на території України, а французькі експерти вже допомагають українським правоохоронцям у розслідуванні.

Також "Коментарі" писали, що намагався продати ввезені для армії авто: у Києві затримали власника СТО, який наживався на гуманітарці. Згідно з даними слідчих, власник СТО мав у своєму розпорядженні два автомобілі польської реєстрації, які, згідно з Декларацією про перелік товарів, що визнаються гуманітарною допомогою, ввезли до України, щоб передати одній із військових частин. Однак затриманий намагався організувати продаж цих авто. 

Читайте на порталі "Коментарі": Макрон у Києві заявив про готовність поїхати до Росії: потрібні сигнали від Путіна. За його словами, він готовий продовжувати вести діалог з російським диктатором Володимиром Путіним і при необхідності відвідати Москву, проте для цього потрібні попередні умови та жести від Путіна.

Джерело: https://t.me/andrii_nebytov


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися