У Києві вводять "режим тиші": у КМВА повідомили, що тепер буде заборонено

В умовах очікування ракетних ударів гучні звуки негативно впливають на психіку людей

Голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов повідомив про ухвалення заборони використовувати в Києві піротехнічні вироби й слухати гучну музику. Як повідомляють "Коментарі", про це пише КМВА у своєму Телеграмі.

Жирнов видав доручення щодо встановлення режиму тиші. Зокрема тепер у столиці заборонені видовища з використанням піротехніки, гучний спів, трансляції розважальної музики й використання звуковідтворювальної апаратури та інші гучномовні пристрої.

Згідно з документом, опублікованим Київською міською військовою адміністрацією, в умовах війни на території Украни та загрози ракетних ударів порушення режиму тиші може негативно вплинути на психоемоційний стан мешканців столиці.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Макрон підбив підсумки візиту до Києва словами Гімну України. Він розпочав свій допис першими рядками з Гімну України та заявив, що Україна може розраховувати на підтримку Європи, яка продовжить надавати військову, економічну та гуманітарну допомогу, щоб допомогти українським захисникам відбити атаки російських окупантів.

Також "Коментарі" писали, що намагався продати ввезені для армії авто: у Києві затримали власника СТО, який наживався на гуманітарці. Згідно з даними слідчих, власник СТО мав у своєму розпорядженні два автомобілі польської реєстрації, які, згідно з Декларацією про перелік товарів, що визнаються гуманітарною допомогою, ввезли до України, щоб передати одній із військових частин. Однак затриманий намагався організувати продаж цих авто. 

Читайте на порталі "Коментарі": Макрон у Києві заявив про готовність поїхати до Росії: потрібні сигнали від Путіна. За його словами, він готовий продовжувати вести діалог з російським диктатором Володимиром Путіним і при необхідності відвідати Москву, проте для цього потрібні попередні умови та жести від Путіна.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/315


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися