У Києві заборонили гучні розваги (ДОКУМЕНТ)

Режим тиші оголосили в столиці

Голова Київської міської військової адміністрації Микола Жирнов видав окреме доручення про дотримання режиму тиші. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на відповідний документ, оприлюднений у відомстві.

Згідно з документом, у столиці ввели заборону видовищ із використанням піротехнічних виробів на території Києва. Також під заборону підпадають гучний спів, трансляції розважальної музики з використанням звуковідтворювальної апаратури та користуватися іншими гучномовними установками.

"В умовах широкомасштабної збройної агресії російської федерації на території України та очікування ракетних ударів недотримання режиму тиші негативно впливає на психоемоційний стан мешканців Києва. Просимо вас дотримуватися правил у цей непростий час", — наголосили у Київській міській військовій адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві після ракетних обстрілів Дарницького вагоноремонтного заводу (ДВРЗ) ввечері киян налякали салютами. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що у Києві внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів знищені три виробничих цеха Дарницького вагоноремонтного заводу. В "Укрзалізниці" показали знищене ворожими ракетами підприємство після брехливих заяв російських посадовців про нібито розташування на ДВРЗ танків Т-72 та іншої бронетехніки.

Читайте також, що у Києві та Київській області, а також в інших регіонах України останнім часом побільшало диверсійних груп.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/315


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися