Диверсанти намагаються посіяти паніку у Києві та області

В МВС України розповіли про ситуацію

У Києві та Київській області, а також в інших регіонах України останнім часом побільшало диверсійних груп. Про активізацію російських диверсантів розповів радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко, передають "Коментарі".

"Протягом останнього часу росіяни справді посилили диверсійну роботу. Вони набирають людей переважно з окупованих територій, з Донецької, Луганської областей. Це люди, які розуміють, а інколи навіть можуть говорити українською мовою", — сказав Денисенко в ефірі телемарафону.

За його словами, російські спецслужби перекидають диверсантів з окупованого Донбасу на підконтрольну Україні територію для здійснення терактів.

"Протягом останнього часу їхня (диверсантів, — ред.) кількість збільшилась. Був період, коли дещо затихли, але зараз знов активізувались. Росіяни починають активізувати саме цю роботу", — зазначив радник голови МВС України.

Шпигунів та диверсантів в Україні затримують регулярно. Для цього українські правоохоронні органи та військові регулярно проводять величезну оперативну роботу. Експерт додав, що головні цілі диверсійно-розвідувальних груп — посіяти паніку серед населення, особливо на мирних територіях, щоб ситуація була максимально напружена та люди відчували себе максимально незахищеними.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок обстрілів російських окупантів є постраждалі. По столиці нанесли ракетні удари, внаслідок чого почалися пожежі. На місцях обстрілів працюють відповідні служби. Член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко уточнив, що в Києві ворожі ракети завдали ударів по об'єктах залізничної інфраструктури.

В компанії "Енергоатом" оприлюднили фото крилатої ракети російських окупантів, що пролетіла в напрямку Києва критично низько над Південноукраїнською атомною електростанцією. У підприємстві також зробили заяву щодо акту ядерного тероризму.

Нагадаємо, на Київщині сили Протиповітряної оборони Збройних Сил України збили ракету російських окупантів. Ворожа ракета збита вранці над Обухівським районом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися