У Києві відновлюється автомобільний рух мостами Метро та Патона – КМДА

Після російського вторгнення в Україну столична влада обмежила рух через Дніпро з міркувань безпеки

У Києві з 20 червня відновлюють автомобільний рух мостами Метро й Патона. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова Києва Віталій Кличко у своєму Телеграмі.

"Тож для автосполучення між лівим та правим берегами столиці працюватимуть Дарницький, Північний, Південний, міст Метро та Патона. Про організацію роботи громадського транспорту з урахуванням відновлення руху мостами міська влада повідомить додатково", - повідомив Кличко.

Також мер Києва звернувся до водіїв дотримуватися ПДР, швидкісного режиму, пропускати карети швидкої допомоги, поліцію, рятувальників й автомобілі з гуманітарним вантажем.

З початку повномасштабної війни Росії проти України у Києві обмежили рух деякими мостами через Дніпро з міркувань безпеки.

Як повідомляли раніше "Коментарі", під виглядом добровольців у Києві діяло злочинне угруповання. За даними правоохоронців, до складу банди входило п’ятеро осіб різної національності. Їх діяльністю з території Росії керував уродженець Дагестану. Цей чоловік працював на представників російських спецслужб. Слідство вважає, що автомати планували використовувати для дестабілізації обстановки в Київському регіоні.

Також "Коментарі" писали, що СБУ заявила про ліквідацію схеми розкрадання мільйонів гривень на інвентаризації нерухомості в Києві. Правоохоронні органи повідомляють, що учасники незаконної схеми розікрали майже 10 мільйонів гривень, які були призначені для оцифровування технічної документації столичної нерухомості. 

Читайте на порталі "Коментарі": кияни масово скаржаться на якість пального на столичних АЗС - досі "питання дерегульовано". За словами голови Держспоживслужби Києва, на сьогоднішній день у столиці приймають від 5 до 10 звернень громадян, які не задоволені якістю роботи автомобілів після заправки будь-яким паливом на АЗС.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися