Новий маршрут тролейбуса організували у Києві

Транспорт курсуватиме від станції метро "Святошин"

У столиці організували роботу  нового тролейбусного маршруту №36. Про маршрут курсування розповіли у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, тролейбусний маршрут №36 курсуватиме за маршрутом "Вулиця Північна – станція метро "Святошин". Рух тролейбусів до станції метро "Святошин" буде організовано за наступним маршрутом:

вулиця Північна – проспект Героїв Сталінграда – вулиця Маршала Тимошенка – вулиця Лугова – вулиця Ярослава Івашкевича – проспект Правди – вулиця Івана Виговського – площа Валерія Марченка – вулиця Данила Щербаківського – проспект Перемоги до станції метро "Святошин".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві станція метро "Лісова" перейшла у повноцінний графік роботи. Про роботу метро розповіли у Київському метрополітені. За даними перевізника, на станції метро "Лісова" запрацював вестибюль №1, що у напрямку станції "Чернігівська". Окрім того, у Києві у повноцінно працюють станції метро "Дарниця" та "Видубичі".

Нагадаємо, комунальна корпорація "Київавтодор" відновила ремонт на вулиці Ентузіастів у Києві. Як виглядає Русанівська набережна та які роботи проводять поблизу можна подивитись на фото.

Читайте також, що з Києва до Житомира та Черкас запустили поїзди.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися