Станція київського метро "Лісова" перейшла у повноцінний графік роботи

Як працює столичне метро зараз

У Києві відсьогодні, 16 червня, станція метро "Лісова" перейшла у повноцінний графік роботи. Про роботу метро розповіли у Київському метрополітені, передають "Коментарі".

За даними перевізника, на станції метро "Лісова" запрацював вестибюль №1, що у напрямку станції "Чернігівська". Окрім того, у Києві у повноцінно працюють станції метро "Дарниця" та "Видубичі".

Водночас у метрополітені нагадали, що досі без зупинки поїзди слідують через станції "Хрещатик", "Дніпро", "Гідропарк" та "Майдан Незалежності". Також наразі у столиці не працює пересадочний вузол "Хрещатик" — "Майдан Незалежності".

Пересадочні вузли "Золоті ворота", "Театральна", "Площа Льва Толстого" відчинені для пасажирів. Інтервал руху поїздів у пікові години зараз становить 4-5 хвилин, у між пік — 8-10 хвилин. З детальним режимом роботи станцій можна ознайомитися на сайті столичного метрополітену за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що приміські поїзди на маршруті Київ — Ніжин змінили розклад руху та курсують за новим графіком. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, залізничники запустили регіональний експрес Київ — Хмельницький. Поїзд №771/772 з Києва до Хмельницького курсує щоденно. Окрім того, між Києвом та Бояркою запустили електричку.

Читайте також, що коли за маршрутом Славутич — Чернігів почала курсувати електричка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися