Електрички Київ — Ніжин змінили розклад руху (ФОТО)

Як змінився графік приміських поїздів

Приміські поїзди на маршруті Київ — Ніжин змінили розклад руху та з 4 червня курсуватимуть за новим графіком. Про це повідомив голова Броварської районної державної адміністрації Павло Проскочило, передають "Коментарі".

За новим розкладом, приміські електрички в напрямку Ніжина відправляються зі столиці зі станції Київ-Волинський. Перший потяг — о 8:04. У зворотному напрямку перша електричка з Ніжина до столиці відправляється о 4:17. Керівник Броварської районної державної адміністрації Павло Проскочило оприлюднив детальний новий графік курсування приміських поїздів. З розкладом руху електричок за маршрутом Київ — Ніжин можна ознайомитись на фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на маршруті Чернігів — Київ — Чернігів курсує електропоїзд Skoda, а маршрут іншого поїзда з Чернігова через столицю подовжили до Вінниці.

Нагадаємо, залізничники запустили регіональний експрес Київ — Хмельницький. Поїзд №771/772 з Києва до Хмельницького відправився у перший рейс 20 травня та курсує щоденно. Окрім того, між Києвом та Бояркою запустили електричку.

Дивіться відео, як відновили залізничне сполучення між столицею та Ірпенем.

Читайте також, що за маршрутом Славутич — Чернігів почала курсувати електричка.

Джерело: https://t.me/BrovRVA/1496


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елєна

5 червня 2022, 21:12

Треба кіїв-зернове /883-884

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися