Ремонт дороги на вулиці Ентузіастів відновили у Києві (ФОТО)

Подробиці розповіли в мерії

Комунальна корпорація "Київавтодор" відновила ремонт на вулиці Ентузіастів у Києві. Про це розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За словами першого заступника мера Києва, ремонтні роботи відновили від бульвару Ігора Шамо до Русанівської набережної. Цю ділянку на північній частині вулиці Ентузіастів розпочинали ремонтувати торік.

"Наразі дорожники влаштовують основу дороги й нові шари піщано-щебеневої подушки. А вже протягом трьох тижнів буде вкладено нижній шар нового асфальту", – розповів Поворозник.

У мерії столиці додали, що на час ремонту на вулиці Ентузіастів організували односторонній рух. Першочергово планують виконати ремонт на ділянці, де вже проклали нові комунікації. Відновлять роботу громадського транспорту після асфальтування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичний сімейний парк відпочинку "Співоче поле" підготував нові розваги. На відвідувачів чекають трьохметрові казкові герої-пухнастики, що оживають за допомогою аніматроніки. В зоні відпочинку багато яскравих фотозон та пухнастих фігур, є напої та смаколики. Насолоджуватись свіжим повітрям, схилами Дніпра та зеленими краєвидами можна у лаунж-зоні з пуфами та гамаками.

Нагадаємо, інсталяцію з квітів "Привид Києва", створену в Подільському районі столиці на вулиці Олени Теліги, внесли до Національного реєстру рекордів України в номінації "Найбільша квітково-патріотична композиція". Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Читайте також, що киян запрошують проголосувати за найкращу патріотичну композицію з квітів у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися