Мобільний ЦНАП почав працювати в Бородянці (ФОТО)

Як виглядає центр адміністративних послуг

У Бородянській громаді запрацював мобільний Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

За його словами, пересувний засіб для Бородянки передала Славутська громада Хмельниччини. Мобільний Центр надання адміністративних послуг облаштований всім необхідним для роботи. Він допоможе забезпечити необхідними послугами якомога більше мешканців Бородянської територіальної громади, запевнив Кулеба.

Голова Київської обласної військової адміністрації подякував за допомогу Славутській громаді, Міністерству цифрової трансформації України, проєкту PROSTO та Програмі Ради Європи за реалізацію цієї ініціативи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що для тимчасового проживання людей у Бучанському районі Київщини вже встановили модульні містечка у Бучі та БородянціМодульне містечко також почали зводити у селі Кухарі, що у Вишгородському районі, не лишилося жодного вцілілого будинку, а більшість із них – зруйновані вщент.

Нагадаємо, що у селі Дмитрівка Бучанського району на Київщині почали будувати п'ять будинків для місцевих мешканців, які втратили домівку через російську агресію. Загалом планують побудувати 15 таких домівок.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися