На маршрутах тролейбусів у Києві ремонтують контактні електромережі

Ділянки були пошкоджені внаслідок ворожих обстрілів

У Києві відновлюють пошкоджені ділянки контактної електромережі, що пошкоджені внаслідок обстрілів російських окупантів. Про ремонтні роботи розповів перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За його словами, на пошкоджених ділянках працюють робітники комунального підприємства "Київпастранс". Завершити усі роботи на пошкоджених об’єктах планують за два тижні. Це дозволить відновити у Києві ще одинадцять маршрутів тролейбусів.

"Після завершення робіт зможуть поновити роботу тролейбусні маршрути №№ 6, 18, 25, 28, 33, 16, 23, 35, 5, 7 та 16", – розповів Поворозник.

Відновлювальні роботи у столиці проводять на ділянках на площі Валерія Марченка, вулицях Юрія Іллєнка та Кирилівській, а також на проспекті Перемоги.

За даними столичної мерії, у Києві триває відновлення роботи маршрутів громадського транспорту. У місті вже працюють 65 комунальних автобусних, 18 трамвайних, 31 тролейбусний маршрути, а також 98 маршрутів приватних автобусних перевізників. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві торгівельні кіоски малих архітектурних форм (МАФи), що розташовані біля станцій метро та перешкоджають доступу до укриттів, перенесуть на інші локації. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони столиці. Підприємцям запропонують інше місце для торгівельної діяльності. Якщо власники не перенесуть МАФи самостійно, їх демонтують столичні комунальники та доставлять споруди на штрафмайданчик.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися