У Києві змінюють маршрути кількох тролейбусів та автобусів: схеми

Пасажирів попередили про тимчасові зміни

У Києві на цих вихідних кілька тролейбусів та автобусів курсуватимуть за зміненими маршрутами. Про це пасажирів попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

У столиці в цю суботу, 25 червня, змінять маршрути автобуса №101 та тролейбуса №34. Це пов’язано з проведенням продовольчих ярмарок на вулицях Йорданській та Миколи Закревського.

З початку руху до закінчення ярмарків рух маршрутів буде організовано:

– автобус № 101 від станції метро "Почайна" до проспекта Володимира Маяковського за діючою трасою, далі – вулиця Теодора Драйзера – вулиця Миколи Закревського, далі за діючою трасою;

– тролейбус № 34 по трасі: вулиця Північна – проспект Героїв Сталінграда – вулиця Маршала Тимошенка – проспект Героїв Сталінграда – проспект Степана Бандери.

Окрім того, з ранку суботи, 25 червня, та до 23:00 неділі, 26 червня, тролейбуси №3 та № 9К курсуватимуть за зміненими маршрутами через проведення капітального ремонту вулиці Льва Толстого. Рух тролейбусів по вулиці Льва Толстого буде закрито на цей період.

Тролейбуси №3 та № 9К тимчасово курсуватимуть за наступними схемами:

— маршрут №3 від Залізничного масиву до станції метро "Площа Льва Толстого". Для зручності пасажирів маршруту присвоєно номер 3-Д;

— маршрут № 9К від вулиці Кадетський Гай до станції метро "Площа Льва Толстого". Для зручності пасажирів маршруту присвоєно номер 9-Д.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві торгівельні кіоски малих архітектурних форм (МАФи), що розташовані біля станцій метро та перешкоджають доступу до укриттів, перенесуть на інші локації. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони столиці. Підприємцям запропонують інше місце для торгівельної діяльності. Якщо власники не перенесуть МАФи самостійно, їх демонтують столичні комунальники та доставлять споруди на штрафмайданчик.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.

Джерело: https://t.me/kyivpasstrans/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися