У селі під Києвом відремонтують дитячий садочок (ФОТО)

Заклад пошкоджено обстрілами російських окупантів

У селі Нові Петрівці, що у Вишгородському районі, розпочнуть ремонтувати дитячий садочок, що був пошкоджений під час обстрілів російських окупантів. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, будівництво сучасного дитячого садка "Петрик" у селі Нові Петрівці розпочали у 2017 році. На початку 2022 року подали заяву про введення закладу в експлуатацію, але війна внесла корективи у ці плани.

Під час ракетного обстрілу села Нові Петрівці 17 березня вибуховою хвилею у дитячому садочку було пошкоджено вікна та вхідні двері. Це 155 вікон та дверей, фасад, підшивка даху та стеля. Загальна вартість відновлення садка складає 3,7 мільйони гривень. Найближчим часом у будівлі дитячого садочку планують замінити вікна та двері.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селі Нові Петрівці російські окупанти обстрілами знищили сучасний хлібний завод Chanta. Фото наслідків обстрілів оприлюднили у Київській обласній військовій адміністрації. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися