Мешканців Київщини закликали не нехтувати сигналами повітряної тривоги

Сигнали тривоги не просто так, наголосили у військовій адміністрації

Небезпека ракетних обстрілів нікуди не зникла, тому мешканці Київщини мають не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Про це у відеозверненні заявив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

"Росія продовжує обстрілювати Україну. Сьогодні знову страшна новина – ракетний обстріл торгового центру у Кременчуці. Уже десятки поранених, є загиблі. Масштаби трагедії важко уявити", — зазначив Кулеба.

У зв’язку з ракетним обстрілом торгівельного центру у Кременчузі керівник Київської ОВА звернувся до мешканців регіону.

"Будь ласка, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Навіть вночі чи рано вранці. Розумію, що втомилися. Але, на жаль, така наша реальність війни. Ворог обстрілює житлові масиви, торгові центри. Робить це підступно та підло. Щоб залякати, щоб деморалізувати", — наголосив посадовець.

Важливо постійно пам'ятати про свою безпеку, закликав Кулеба.

"Сигнали тривоги не просто так. Потрібно спускатися до укриттів, дотримуватися світломаскувального режиму, не порушувати вимог комендантської години. Будьте уважними та відповідальними. На жаль, небезпека поряд. Бережіть себе. Усе буде Україна!" — підсумував керівник Київської обласної військової адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі Києва триває ліквідація наслідків ракетних обстрілів російських окупантів. З будинку, куди влучила ракета, евакуювали 25 мешканців. Поранені пятеро людей, серед них — семирічна дівчинка, яку дістали з-під завалів. Одна людина загинула. Згодом стало відомо, що кількість постраждалих внаслідок ракетних обстрілів Києва зросла.

Після ракетних обстрілів Києва мер столиці Віталій Кличко звернувся до киян та гостей міста. Київський міський голова закликав мешканців столиці не втрачати пильності, не публікувати відео та фото одразу після вибухів та чекати офіційної інформації.

Читайте також про збиту над Київщиною російську ракету — де впала напередодні та як виглядає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

28 червня 2022, 00:13

Масовий, всеукраїнський сигнал тривоги працює не на користь безпеки українців. Ви читали казку про хлопчика, який постійно кричав, що ідуть вовки, так і сигнали тривоги мають бути лише в тих населених пунктах, які обстрілюють, а то складається враження, що всеукраїнська сирена, то диверсія проти українців, щоб приспати нашу пильність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися