До Києва приїхали журналісти російського телеканалу "Зірка"

Співробітниця російського телеканалу додала, що знімальна група вирішила перевірити чи виконує Зеленський обіцянки

Співробітниця російського телеканалу "Зірка" заявила, що знімальна група прилетіла до Києва після того, як в Парижі під час прес-конференції за підсумками саміту "Нормандське четвірки" президент України Володимир Зеленський "сам запросив журналістів у гості".  У Службі безпеки України повідомили, що спостерігають за ситуацією.

Кореспондент "Зірки" Діана Сіразі заявила, що знімальна група прилетіла до Києва. Тому, що президенте України на прес-конференції сам запросив журналістів у гості. Співробітниця російського телеканалу додала, що знімальна група вирішила перевірити чи виконує Зеленський обіцянки. За словами журналістів, прикордонник на українській митниці не задала їм запитання про мету візиту, хоча бачила оператора з камерою.

"Ну ось ми і в центрі Києва! Я на Майдані. Правда, поки незрозуміло - чи всім російським журналістам відкрили шлях і чи надовго це?"  - сказала Сіразі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві 12-13 грудня будуть незначні обмеження дорожнього руху. 12-13 грудня у зв'язку з візитами в Україну Прем'єр-міністра Грузії Георгія Гахар і Прем'єр-міністра Республіки Молдова Іона Кику можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху в Києві на окремих ділянках вулиць Голосіївського, Дарницького, Дніпровського, Печерського, Подільського, Шевченківського районів, а  також на Бориспільському шосе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися