За марками з літаком "Мрія" вишикувались величезні черги (ФОТО, ВІДЕО)

Нові марки поступили в продаж, але з обмеженнями

"Українська мрія" тепер в продажі онлайн та у відділеннях "Укрпошти", де за маркою з літаком АН-225 "Мрія" вишикувались величезні черги. Про це розповів генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський, передають "Коментарі".

"І поки Патрон та його друзі чекають на свою марку в наших відділеннях,  ми чекаємо вас в онлайн магазинах Укрпошта та на Rozetka. Для української діаспори та всіх філателістів закордоном — велкам в Amazon або eBay", — зазначив Смілянський.

Генеральний директор "Укрпошти" нагадав, що тираж нової марки складає три мільйони. Щоб всім вистачило, введені певні обмеження на продаж. Так, на одного покупця — не більше двох маркованих аркушів, по п’ять конвертів та листівок.

"Ну, і куди ж без тематичного мерча від Укрпошти! Замовити можна на Prom, Kasta та Intertop (мерч з кораблем). Пам'ятаєте, навіть у Бена Стіллера є наша футболка? Все, можна летіти поповнювати колекцію", — додав Смілянський.

Ескіз нової марки належить одинадцятирічній Софії Кравчук із міста Любомль Волинської області. Дівчина — призер Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій "Що для мене Україна?" у 2021 році. Погашення штемпелями “Перший день” відбулося у Києві та Гостомелі. Спецпогашення "Українська мрія" — у всіх філіях Укрпошти.

Нагадаємо, у квітні в Києві на головному поштамті країни запустили першу воєнну марку України — руський корабель.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

28 червня 2022, 13:14

Жду ваши новости

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися