Між Києвом і Чернігівщиною відкривають новий автомобільний маршрут

Де саме новий маршрут пролягатиме - свідомо не анонсують

На Чернігівщині планують відкрити новий маршрут до Києва. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву у своєму Телеграмі зробив  голова Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

"Сьогодні ми відкриваємо ще один автомобільний маршрут до міста Києва. Я не буду зараз анонсувати, де — чернігівці і так все розуміють. Маршрут працюватиме автомобільний, щоденно, з 5-ї ранку до 21-ї вечора. Обмеження по руху — до 10 тонн, тому всі фури і всі великогабаритні інші транспортні засоби ідуть іншою дорогою, якою ходили раніше. Обмеження — 10 тонн", - заявив Чаус.

Як зазначив голова Чернігівської ОВА, шлях будуть закривати приблизно один раз щотижня, щоб провести регламентні роботи.

"Про це будемо заздалегідь повідомляти, щоб мешканці Чернігівщини і гості нашого міста планували логістику", - повідомив Чаус.

Також голова Чернігівської ОВА звернувся із закликом не фотографувати й не знімати на відео новий маршрут, а також не розповідати про нього в коментарях.

"Чим більше навколо нього буде тиші, тим довше він проіснує", - написав Чаус у своєму Телеграмі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", головна ціль Росії зараз - зламати опір Украни: експерт розповів, як працює російська дезінформаційна машина і як ми можемо їй протистояти. В українському інформаційному просторі дедалі частіше поширюється інформація про те, що з території Білорусі готується наступ на північ України, зокрема й Київську область. Із якою метою Росія використовує такі меседжі у своїй інформаційній кампанії, як працює пропагандистська російська машина, як розпізнати дезінформацію і протидіяти фейкам? На ці актуальні питання, які наразі хвилюють українське суспільство, відповів комунікаційник, політичний аналітик Олександр Солонько.

Також "Коментарі" писали, що в Києві створили карту перейменування вулиць із поясненнями: подробиці. На карті розмістили результати роботи експертної комісії з обґрунтуваннями, чому топоніми було перейменовано. На карті можна знайти окремий пункт вулиці, які раніше пройшли через процедуру розгляду експертної комісії, але не проголосовані Київрадою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися