Лоукостер Wizz Air знову стане літати з Києва до Словаччини

Нові рейси почнуть курсувати за маршрутом Київ-Братислава вже з другого жовтня

Ослаблення карантинних обмежень дозволяє авіаперевізникам відновлювати популярні пасажирські напрямки. Так, угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air відновлює рейси з Києва і Львова до Братислави (Словаччина). Зміни в розкладі наберуть чинності вже з другого жовтня.

Як повідомила пресслужба компанії в середу, вартість квитків стартує від 309 грн.  

"Відновлення перельотів залежить від рішення органів влади залишити або витягти Словаччину зі списку країн" зеленої "зони. Якщо її виключають зі списку, виконання рейсів, що з'єднують українські міста з Братиславою, буде відкладено", - зазначає компанія.

Як повідомляв портал "Коментарі", авіаперевізники прагнуть вийти на карантинний обсяг перевезень і збільшують кількість рейсів.

Так, ірландський лоукостер Ryanair буде в 3,5 раза частіше літати з Києва до Берліна. Нововведення діятиме з жовтня і пошириться на всю зимову навігацію. Польоти між українською та німецькою столицями здійснюватимуть щодня.

"Щоденна частота польотів буде доступна протягом усього сезону зимової навігації", - розповіли в Ryanair.

Щоденні польоти стартують попередньо з 27 жовтня 2020 року. Польоти будуть виконувати з терміналу D міжнародного аеропорту "Бориспіль" в берлінський аеропорт Шенефельд. Раніше Ryanair літав в берлінський аеропорт Бранденбург.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися