Мешканців Києва попередили про грозу та шквальний вітер

У столиці погіршиться погода

У Києві у середу, 6 липня, прогнозують грозу, а в окремих районах столиці — град та шквальний вітер. Про це попередили в Укргідрометцентрі та у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

З середи, 6 липня, у Києві прогнозують грозові дощі з пониженням температури. Прохолодна, але дощова погода з грозами протримається у столиці до кінця тижня.

В мерії столиці зазначили, що під час грози та шквального вітру потрібно зачинити вікна, триматися подалі від рекламних щитів та дерев, а також не паркувати поруч із ними автомобілі. Під час грози у Києві на місцях можливих підтоплень дорожньої мережі чергуватиме спецтехніка "Київавтодору". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час грози блискавка влучила в міст під Києвом, внаслідок чого стався вибух. Вибухом зруйновано міст через річку Ірпінь в селі Демидів. Одна людина загинула, ще двоє — поранені. Рух транспорту через міст перекрили на час проведення ремонтних робіт та оприлюднили схему об’їзду.

Минулого тижня під час грози у Фастівському районі блискавка влучила в дачний будинок, де після цього сталася пожежа. У селищі міського типу Глеваха згоріли дачний будинок та господарча будівля поряд. Окрім того, через потужну зливу з градом і шквалами, що накрила правобережні райони Києва, у столиці виникли підтоплення на занижених місцях. Наслідки зливи у столиці можна подивитись на відео.

Читайте також, що під час останньої грози у Києві пошкоджено три сотні дерев.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися