Швидкісний трамвай на Троєщину змінить маршрут (СХЕМА)

Перевізник попередив пасажирів про зміни

У Києві через ремонтні роботи тимчасово змінять маршрут курсування швидкісного трамваю на житловий масив Троєщина. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Київпастранс".

Перевізник попередив пасажирів, що з 9 по 17 липня триватиме ремонт трамвайної колії біля станції швидкісного трамваю "Троєщина-2". Через це трамваї №5 курсуватимуть за зміненим маршрутом. На ділянці від станції "Ромена Шухевича" до станції "Троєщина-2" рух трамваїв на період ремонтних робіт буде закрито.

Трамваї маршруту №5 курсуватимуть від вулиці Сержа Лифаря до станції "Романа Шухевича". Для зручності пасажирів маршруту присвоєно номер 5К. У комунальному підприємстві "Київпастранс" додали, що збільшать кількість автобусів на маршрутах №21 №61. Київські комунальники також оприлюднили змінену схему руху швидкісного трамваю на Троєщину.

Днями у Києві внесли зміни маршрут автобусів, що курсують від станції метро "Васильківська". Зміни внесли в трасу руху автобусного маршруту №19 "Вулиця Ізюмська – станція метро "Васильківська". Новим маршрутом автобуси курсують з 2 липня. В комунальному підприємстві "Київпастранс" вважають, що ці зміни покращать транспортне обслуговування мешканців Солом’янського району столиці.

Окрім того, у Києві внесли зміни маршрут автобусів, що тимчасово курсують від станції метро "Почайна" до Пущі-Водиці. Дивіться нову схему руху транспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом після влучання блискавки в міст здетонувала вибухівка. Вибух стався в селі Демидів, що у Вишгородському районі. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст заборонили на час ремонту. Дивіться схему об’їзду.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися