На трасі Київ – Харків розпочали ремонтні роботи (ФОТО)

Як та де ремонтують проблемні ділянки

На трасі міжнародного значення Київ – Харків розпочали заміну асфальту на проблемних ділянках дороги. Про ремонтні роботи водіїв попередили у Службі автомобільних доріг України, передають "Коментарі".

Дорожники зазначили, що автомобільна траса Київ – Харків надзвичайно важлива для життєдіяльності Харківщини та фактично стала "дорогою життя". На ділянці дороги в бік Харкова (км 466+880 - км 468+420) вже виконали ремонтні роботи на правому проїзді. Тут укріпили узбіччя та замінили зношений асфальт на нове дорожнє покриття на ділянці у півтора кілометри.

Зараз ремонтні роботи у Харківській області тривають на лівому проїзді траси Київ – Харків. Водіїв закликали звертати увагу на попереджувальні знаки, дотримуватися правил безпеки та бути обачними, адже в регіоні тривають бойові дії та обстріли окупантів

В "Укравтодорі" додали, що запланований цього року капітальний ремонт ділянки траси Київ – Харків від села Новий Коротич до селища міського типу Пісочин довелося відкласти через повномасштабну війну. Поки що дорожники проводять аварійний ремонт найбільш зруйнований ділянок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом після влучання блискавки в міст здетонувала вибухівка. Вибух стався в селі Демидів, що у Вишгородському районі. Зруйновано міст через річку Ірпінь. Внаслідок вибуху на мосту одна людина загинула, ще двоє отримали поранення. Рух транспорту через міст заборонили на час ремонту. Дивіться схему об’їзду.

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися