Депутат Київради поїхав воювати на фронт у складі тероборони (Фото)

Депутат Київської міської ради Юрій Федоренко поїхав воювати на фронт у складі підрозділу територіальної оборони Києва

Депутат Київської міської ради Юрій Федоренко поїхав воювати на фронт до Харківської області у складі підрозділу територіальної оборони Києва. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київради на сайті.

Федоренко обіймає посаду командира 4 роти 128 батальйону 112 окремої бригади територіальної оборони Києва, сьогодні підрозділ виконує завдання на Харківському напрямку.

Нагадаємо, що на території Обухівського району Київської області відбуваються масштабні командно-штабні навчання Збройних Сил України. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Обухівської районної військової адміністрації.

Відомо, що на період з 5 по 8 липня на території району пройдуть заходи із залученням особового складу та військової техніки. Місцевих мешканців закликали зберігати спокій.

Крім того, командно-штабні навчання розпочали у Броварах та Броварському районі Київської області . Тренування проведуть із 5 по 6 липня. Місцевих жителів попередили про пересування військової техніки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися