У Броварському районі Київщини попередили про пересування військової техніки: яка причина

Мешканців попереджають про пересування військової техніки

У Броварському районі Київської області з 5 по 6 липня відбудуться командно-штабні навчання. Жителів району попередили, що буде пересуватися військова техніка. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова Броварів Ігор Сапожко у своєму Телеграмі. 

"У Броварах та на території району можливе пересування військової техніки, буде посилено контроль на блокпостах та інші додаткові заходи безпеки", - зазначив Сапожко.

Мер Броварів звернувся до жителів міста із закликом поставитися до ситуації з розумінням. 

"Жодної активізації розвідувально- диверсійних груп чи небезпеки вторгнення ворога в наш район  немає, це виключно планові навчання", - прокоментував ситуацію представник ЗСУ, бригадний генерал Валерій Ємбаков.

Як повідомляли раніше "Коментарі", плата за зраду Батьківщині диверсантам становить не більше 300 доларів. Перший заступник міністра внутрішніх справ України додав, що поліція продовжує активну роботу щодо виявлення та затримання диверсійних груп та диверсантів.

Також "Коментарі" писали, що у Києві ділки намагались нажитися на великій партії бронежилетів. Столичні підприємці намагалися незаконно ввезти майже 400 бронежилетів з балістичними пластинами IV класу захисту. Вартість товару оцінили у понад три мільйони гривень. Під час митного контролю виявилося, що документи на бронежилети підроблені.

Читайте на порталі "Коментарі": Шмигаль розповів, чи підвищуватимуть у Києві тарифи на опалення. За його словами, до кінця наступного опалювального сезону тарифи на тепло не змінюватимуться, люди мають бути впевнені, що спокійно пройдуть зиму. Водночас він зазначив, що зима для українців буде дуже непростою, зокрема й опалювальним сезоном.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися