Плата за зраду: що розповіли у Києві про затримання диверсантів

Скільки зрадників затримали та скільки їм платять за зраду

Плата за зраду Батьківщині диверсантам становить не більше 300 доларів. Про затримання ворожих агентів з початку повномасштабного російського військового вторгнення в ефірі телемарафону розповів перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін, передають "Коментарі".

За його словами, за період повномасштабного вторгнення російських військ в Україну поліцейські затримали понад 800 диверсантів.

"Ми виявляємо диверсантів. Лише за ці декілька місяців понад 800 диверсантів було затримано і передано для подальших процесуальних дій органам Служби безпеки України. І часто-густо ці диверсанти продаються по великому рахунку за тридцять срібняків — плата за зраду Батьківщині сягає не більше ніж 300 доларів", — розповів Єнін.

В якості одного з прикладів перший заступник очільника Міністерства внутрішніх справ України навів нещодавнє затримання мешканця Бучі.

"Ми, безумовно, виявляємо таких, як це сталося днями на Київщині, коли нами було затримано одного з мешканців Бучі, який мав на своєму телефоні активну переписку з представниками російської окупаційної влади", — прокоментував посадовець.

Перший заступник міністра внутрішніх справ України додав, що поліція продовжує активну роботу щодо виявлення та затримання диверсійних груп та диверсантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічний оборонний завод. Окрім того, ще одного поплічника російських окупантів викрили на одному з київських державних підприємств.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як у Києві ліквідували масштабний канал легалізації росіян та інших іноземців в Україні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Петр

5 липня 2022, 10:01

Не следует блистать умом о методах задержания! Это всегда предупреждение и методы не обнаружения. -- - -Достаточно озвучить применение методов Мэгрэ , Шерлока - хомса , Пронина.....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися