Кілька маршрутів тролейбусів відновили роботу у Києві

Подробиці розповіли в мерії столиці

У Києві після завершення ремонтних робіт відновили курсування шести тролейбусних маршрутів. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За словами, першого заступника мера Києва Миколи Поворозника, столичні комунальники відремонтували пошкоджені під час обстрілів російських окупантів ділянки контактної електромережі. Це дозволило відновити курсування маршрутів тролейбусів №6, №18, №25, №28, №32 та №33. Загалом працівники комунального підприємства "Київпастранс" відновили понад дві тисячі метрів контактного дроту.

За постійними схемами руху у Києві тепер курсують наступні тролейбуси:

№ 6 – "Мінський масив – Майдан Незалежності";

№ 18 – "Майдан Незалежності – вулиця Сошенка";

№ 25 – "Станція метро "Почайна" – проспект Свободи";

№ 28 – "Станція метро "Лук’янівська – проспект Свободи";

№ 32 – "Вулиця Північна – вулиця Сошенка";

№ 33 – "Мінський масив – залізничний вокзал Південний".

Водночас у Києві припинили рух двох тимчасових тролейбусних маршрутів. Це № 32Д – "Вул. Північна – вул. Сирецька" та № 6К – "Мінський масив – вул. Сирецька". Найближчим часом столичні комунальники планують відновити пошкоджені тролейбусні контакти ще на кількох ділянках. Ремонтні роботи проведуть на проспекті Перемоги, на площі Валерія Марченка та вулиці Юрія Іллєнка.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом розпочали відновлення зруйнованого мосту, де стався вибух. У селі Демидів два тижні тому у споруду влучила блискавка. Рух транспорту через річку Ірпінь зруйнованим мостом заборонили до відновлення шляхопроводу. Зараз на мосту триває демонтаж зруйнованих балок та облаштування тимчасової переправи. Завершити роботи планують за два тижні. На час проведення ремонту для водіїв оприлюднили схему об’їзду.

Нагадаємо, з 9 по 17 липня у Києві триватиме ремонт трамвайної колії біля станції швидкісного трамваю "Троєщина-2". Через це трамваї №5 курсуватимуть за зміненим маршрутом. Рух трамваїв на ділянці від станції "Романа Шухевича" до станції "Троєщина-2" буде закрито. Трамвай курсуватиме від вулиці Сержа Лифаря до станції "Романа Шухевича". 

Читайте також, що у Києві обмежили рух приватних автівок Південним мостом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися