Кличко розповів, скільки киян загинуло від обстрілу окупантів

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів, скільки цивільних у Києві загинули внаслідок обстрілу російських окупантів з моменту повномасштабного вторгнення Росії

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів, скільки цивільних у Києві загинули внаслідок обстрілу російських окупантів з моменту повномасштабного вторгнення Росії. Про це стало відомо з його інтерв'ю телеведучому Дмитру Гордону.

За його словами, у столиці обстрілами зруйновано понад 20 будинків, понад 110 людей загинуло, серед них є діти.

"У них теж були свої плани, але будувати плани тоді, коли будь-якої миті ракета може прилетіти до твоєї хати і зруйнувати не тільки плани, а й твоє життя і життя твоїх близьких дуже складно", - заявив мер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Шевченківському районі Києва продовжується ліквідація наслідків ракетних обстрілів російських окупантів. Із будинку, куди потрапила ракета, евакуювали 25 мешканців. Поранено п'ятьох людей, серед них — семирічна дівчинка, яку дістали з-під завалів. Одна людина загинула. Згодом стало відомо, що кількість постраждалих внаслідок ракетного обстрілу Києва зросла .

Після ракетного обстрілу Києва мер столиці Віталій Кличко звернувся до киян та гостей міста . Київський міський голова закликав мешканців столиці не втрачати пильності, не публікувати відео та фото одразу після вибухів та чекати на офіційну інформацію.

Читайте також про збиту над Київською областю російську ракету , де впала напередодні і як виглядає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися