У Дарницькому районі волонтери створили маскувальну сітку розміром майже 3 кілометри (ФОТО)

Наразі 210 волонтерів плетуть маскувальну сітку

У Києві в Дарницькому районі завдяки зусиллям волонтерів вдалося створити маскувальну сітку розміром 2,800 метрів. Плести сітку починали 15 осіб, а наразі вже до справи долучилися загалом 210 людей. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Дарницькій районній державній адміністрації у Фейсбуці.

“Плетіння сіток, яке починалося з 15-ти чоловік, наразі нараховує 210 волонтерів! Сусіди, друзі, батьки учнів та й самі школярі – це все велика і дружня сім’я, які працюють у 2 зміни по 60 чоловік, 7 днів на тиждень”, - йдеться в повідомленні Дарницької РДА.

У повідомленні також зазначається, що волонтери працюють над створенням оптичних перископів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", 10 000 доларів за вплив на суддів: у Києві затримали колишнього народного депутата. Відповідно до даних слідства, колишній депутат вимагав від представника компанії неправомірну вигоду загальною сумою 10 тисяч доларів. За отримані гроші нардеп обіцяв здійснити вплив на суддів одного з районних столичних судів щодо рішення в цивільній справі.

Також "Коментарі" писали, що у КОВА розповіли про результати перевірки навчальних закладів Київщини на наявність укриттів для дітей. У Київській області продовжують перевіряти освітні заклади на наявність укриттів. Усього вдалося вже обстежити 322 дитячі садки області, серед яких 108 не має обладнаних укриттів, щоб захистити персонал і дітей. У повідомленні також зазначається, що перевірки тривають і в школах Київської області. 240 навчальних закладів уже мають готові укриття, а в 137 тривають роботи з їх облаштування.

Читайте на порталі "Коментарі": СБУ затримала на Київщині торгівців зброєю, які видавали себе за правоохоронців. Затримані чоловіки - жителі Київської області. Вони займалися незаконним продажем зброї й представлялися як працівники правоохоронних органів. У затриманих вдалося вилучити 13 автоматів АК-74 і приблизно 3000 патронів, які чоловіки планували продати за 20 тисяч доларів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися