У КМДА розповіли, які ще тролейбусні маршрути планують відновити в Києві

Столиця продовжує працювати над покращенням роботи громадського транспорту

У Києві триває ремонт пошкодженої окупантами контактної мережі столичного електротранспорту. Наразі продовжуються роботи на вулиці Валерія Марченка, завдяки чому буде відновлено ще три тролейбусні маршрути на постійній основі. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник. 

У Києві тривають роботи з покращення роботи громадського міського транспорту.

"Наразі роботи продовжуються на площі Валерія Марченка. Відновлення контактного проводу на цій ділянці дозволить відновити за постійними схемами роботу тролейбусних маршрутів №16, №23 та №35. Так покращиться транспортне сполучення Святошинського району з центральною частиною міста та між Виноградарем та Сирцем", - зазначив Поворозник.

Також перший заступник голови КМДА нагадав, що нещодавно вдалося відновити на вулиці Кирилівській контактний провід, пошкоджений у результаті обстрілів окупантів.

"Це дозволило відновити курсування тролейбусів №6, №18, №25, №28, №33. Усього ж пошкоджено близько 10 км контактного проводу. Фахівці комунального підприємства проводять ремонтні роботи з урахуванням погодних умов, які нам зараз не на руку", - повідомив Поворозник.

Як повідомляли раніше "Коментарі", 10 000 доларів за вплив на суддів: у Києві затримали колишнього народного депутата. Відповідно до даних слідства, колишній депутат вимагав від представника компанії неправомірну вигоду загальною сумою 10 тисяч доларів. За отримані гроші нардеп обіцяв здійснити вплив на суддів одного з районних столичних судів щодо рішення в цивільній справі.

Також "Коментарі" писали, що у КОВА розповіли про результати перевірки навчальних закладів Київщини на наявність укриттів для дітей. У Київській області продовжують перевіряти освітні заклади на наявність укриттів. Усього вдалося вже обстежити 322 дитячі садки області, серед яких 108 не має обладнаних укриттів, щоб захистити персонал і дітей. У повідомленні також зазначається, що перевірки тривають і в школах Київської області. 240 навчальних закладів уже мають готові укриття, а в 137 тривають роботи з їх облаштування.

Читайте на порталі "Коментарі": СБУ затримала на Київщині торгівців зброєю, які видавали себе за правоохоронців. Затримані чоловіки - жителі Київської області. Вони займалися незаконним продажем зброї й представлялися як працівники правоохоронних органів. У затриманих вдалося вилучити 13 автоматів АК-74 і приблизно 3000 патронів, які чоловіки планували продати за 20 тисяч доларів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися