Кличко закликав Київраду ухвалити рішення про створення заповідника "Протасів яр"

Над проектом цього рішення Кличко працював разом з Романом Ратушним, який боровся за збереження Протасового яру зеленою зоною столиці. І який героїчно загинув, захищаючи Україну від окупантів.

Міський голова Києва Віталій Кличко звернувся до депутатів Київської міської ради із закликом ухвалити рішення щодо створення ландшафтного заповідника "Протасів яр", над проектом якого працював також захисник України Роман Ратушний, який нещодавно загинув на фронті. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер столиці Кличко у своєму Телеграм-каналі.

Кличко також під час свого звернення до депутатів наголосив, що всі питання необхідно розглянути без зволікань.

"Друзі! На початку засідання Київради я звернувся до депутатів і закликав прийняти рішення про створення ландшафтного заповідника "Протасів яр". Над проектом цього рішення ми працювали разом з Романом Ратушним, який боровся за збереження Протасового яру зеленою зоною столиці. І який героїчно загинув, захищаючи Україну від навали російських варварів. Ми вшануємо ім'я Романа і доведемо, що справа його та багатьох киян була не марною. "Протасів яр" буде ландшафтним заказником!", - заявив Кличко.

Також мер Києва додав, що питання щодо заказника "Протасів Яр" треба вирішити вже сьогодні.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Бучі мешканці багатоповерхівки почали самостійно відновлювати свій будинок: без ремонту будівля зруйнується. Жителі одного з багатоповерхових будинків у Бучі самостійно почали ремонт, оскільки будівля поступово руйнується. 18 березня танк окупантів влучив у дах багатоповерхівки, у результаті чого вона загорілася. Як повідомляють жителі будинку, через пожежу було повністю знищено дах будинку й верхні поверхи.  Спеціалісти пізніше визначили, що плити перекриття зазнали значних пошкоджень, і їх необхідно буде замінити. Щоб врятувати майно від дощу хоча б якось, жителі багатоповерхівки накрили дах плівкою, однак вона зовсім не рятує. 

Також "Коментарі" писали, що в Києві ліквідували "типографію", де підробляли довідки про непридатність до армії. Щоб виготовляти підроблені документи, організатори схеми викристовували типографічний цех однієї із афілійованих комерційних структур. Фальшиві документи коштували від 800 до 2 тисяч доларів, залежно від строків оформлення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися