В Ірпені знімають фільм про повномасштабне вторгнення Росії в Україну: подробиці

Наразі не повідомили, хто саме знімає фільм

В Ірпені в Київській області почали знімати фільм про повшомасштабне вторгнення Росії на територію України. Фільм буде називатися "ZLO" і складатиметься з трьох частин. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

“Зі знімальною групою пройшлися одним із найбільш зруйнованих житлових масивів Ірпеня. Пригадав, як вранці 24-го лютого я взяв слухавку і почув на фоні розмови вибухи. Тоді мені повідомили, що по всій лінії кордону відбуваються бойові зіткнення. Сили, які заходили зі сторони Білорусі, в декілька разів перевищували наші. О 05:30 я прибув на робоче місце, де перебував до середини березня – це був один важкий довгий день“, - повідомив Кулеба.

Також голова Київської ОВА розповів, що закордонні делегації відвідують зруйновані населені пункти Київщини ще з квітня, одразу ж після деокупації.

Кулеба не розповів, хто займається зйомками фільму і хто ще візьме в ньому участь.

Як повідомляли раніше "Коментарі", поплатилась за свої слова: студентку з Київщини відрахували з університету за підтримку ворожих поглядів. Із Білоцерківського національного аграрного університету відрахували студентку за те, що вона публічно закликала українців скласти зброю й прийняти Росію "з добром". Студентка своїми висловами підтримала окупантів, тому представники навчального закладу повідомили про неї СБУ й Національній поліції України.

Також "Коментарі" писали, що в Німеччині розслідують злив подробиць злочинів у Бучі, до якого можуть бути причетні депутати. Німецькі чиновники під час закритого засідання комітету оборони передали представникам ЗМІ фото з Бучі. Тепер їм може загрожувати кримінальна відповідальність за державну зраду. Наразі розпочалося розслідування через розголошення секретної інформації. Очільниця комітету оборони Марі-Агнес Штрак-Циммерманн зазначила, що розголошення секретної інформації може мати реальні наслідки.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині попрощалися з загиблим внаслідок ракетного обстрілу у Вінниці звукорежисером. Через ракетний удар по Вінниці 14 липня загинуло 23 людини. Один із загиблих - звукорежисер співачки Роксолани Євген Коваленко. Саме того дня у Вінниці мав відбутися благодійний концерт, зібрані кошти від якого мали передати ЗСУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися