У КМДА розповіли про готовність Києва до опалювального сезону: подробиці

У Київській міській державній адміністрації розповіли про процес підготовки української столиці до холодів та майбутнього опалювального сезону

У Київській міській державній адміністрації розповіли про процес підготовки української столиці до холодів та майбутнього опалювального сезону. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КМДА на офіційному каналі.

Відомо, що у Києві випробували на потужність 75% теплових мереж та 80% котелень. Комунальники ведуть роботи з усунення несправностей на об'єктах інфраструктури, проводять гідравлічні випробування тепломереж.

Нагадаємо, що на мешканців української столиці та інших українських міст чекає найскладніший опалювальний сезон — одночасно він розпочнеться вчасно та без підвищення тарифів на комунальні послуги. Про це стало відомо із коментаря міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

За його словами, зимовий сезон буде найскладнішим в історії України, на сьогоднішній день існує безліч викликів, оскільки російські окупанти зруйнували критичну інфраструктуру, зокрема 331 котельню.

Міністр закликав українців уважно ставитись до збереження тепла у будинках, регулюючи температуру.

Читайте также