У Києві масово відновлюють дорожню розмітку: подробиці (Фото)

В українській столиці співробітники дорожніх служб масово оновлюють дорожню розмітку

В українській столиці співробітники дорожніх служб масово оновлюють дорожню розмітку — йдеться про нанесення на 190 вулиць. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунальної корпорації "Київавтодор" у соціальних мережах.

Відомо, що йдеться про вулиці Бульварно-Кудрявська, Михайла Коцюбинського, Маршала Рибалка, Ганни Ахматової, Тампере та інших. Загалом завдали 881,8 тисячі погонних метрів розмітки.

Також комунальники завершили нанесення розмітки на всіх магістральних вулицях та на більшій частині пішохідних переходів.

Нагадаємо, що в українській столиці на перехрестях доріг з'явилася нова дорожня розмітка - йдеться про розмітку на нерегульованих пішохідних переходах, де зебра була замінена пунктирними лініями.

Про це стало відомо із нових стандартів правил, які були введені в дію наприкінці 2021 року.

Відомо, що відповідно до змін на регульованих та нерегульованих пішохідних переходах наноситься дорожня розмітка 1.14.1.

Цей вид розмітки називають "зеброю", вона замінить пунктирну лінію на краях пішохідного переходу, що покращить видимість для пішоходів.


Читайте также