У Бучі російські окупанти облаштували тортури в підвалі (Відео)

На території Київської області в Бучі російські окупанти облаштували катувальну в підвалі з камерою для катувань над бранцями.

На території Київської області в Бучі російські окупанти облаштували тортури в підвалі з камерою для катувань над бранцями — там незаконно утримували, ґвалтували та вбивали громадянських людей. Про це стало відомо із матеріалу, який опублікувало видання Deutche Welle.

На опублікованому відео можна помітити, що катувальну розмістили в підвальному приміщенні. Підвал розташований у кемпінгу, на стінах видніються сліди від куль. У приміщенні знайшли тіла чоловіків у цивільному одязі.

Нагадаємо, що мешканці одного з багатоповерхових будинків у Бучі самостійно розпочали ремонт, оскільки будівля поступово руйнується. 18 березня танк окупантів потрапив у дах багатоповерхівки, внаслідок чого вона спалахнула. Таку заяву зробила місцева мешканка Тетяна Ярова на своїй сторінці у Facebook.

Через атаку окупантів багатоповерхівкою 9 сімей опинилися без житла, а ще 60 не можуть повернутися додому.

Як повідомляють мешканці будинку, через пожежу було повністю знищено дах будинку та верхні поверхи. Фахівці пізніше визначили, що плити перекриття зазнали значних пошкоджень, і їх необхідно буде замінити.

Щоб врятувати майно від дощу хоч якось, мешканці багатоповерхівки накрили дах плівкою, проте він зовсім не рятує.

Читайте также