У Києві перекрили рух транспорту на Подолі (Карта)

У Подільському районі української столиці перекрили рух на вулиці Набережно-Хрещатицькій - причиною стало проведення робіт з ремонту дорожнього покриття

У Подільському районі української столиці перекрили рух на вулиці Набережно-Хрещатицькій – причиною стало проведення робіт з ремонту дорожнього покриття. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунальної корпорації "Київавтодор".

Відомо, що комунальники ремонтують дорогу на ділянці між Гаванським мостом до вулиці Борисоглібської. Рух на ділянці вулиці частково обмежений, перекриття діятиме до 20:00 2 серпня.


Нагадаємо, що в українській столиці посилили режим роботи блокпостів через загрозу диверсійно-розвідувальних груп із Білорусі. Про це стало відомо із коментаря, який дав прес-офіцер Національної гвардії України Володимир Черняк.

За його словами, на сьогоднішній день існує загроза діяльності диверсійних груп противника, яка нікуди не пропадала через те, що столиця є стратегічним центром ухвалення рішень.

Він зазначив, що блокпости в Києві пройшли через процедуру оптимізації, їх кількість у місті була зменшена, проте збільшена на в'їздах та виїздах із міста, що дозволяє контролювати ситуацію у місті у поєднанні з комендантською годиною.

Читайте также