В Києві відновили прапор з Національного реєстру рекордів України: приголомшливе фото

Прапор України з’явився на бетонних плитах в 2014 році за ініціативи місцевих активістів

Київські активісти до 32 річниці підняття українського прапора над столицею вирішили відновити прапор на небережній в Оболонському районі, загальна площа якого складає 1800 метрів квадратних. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили у виданні "Вечірній Київ".

Прапор в Оболонському районі вважається найбільшим намальованим на бетонній поверхні прапором нашої держави і навіть є в національному реєстрі рекордів України.

Із часом фарба на бетонній поверхні стерлася й потьмяніла, тому активісти взялися за відновлення малюнку. До ініціативи долучилися як діти, так і дорослі. За допомогою валиків і фарби величезний прапор в Оболонському районі Києва вдалося оновити.

Фото - "Вечірній Київ".

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія формує новий армійський корпус: чи існує загроза для Києва. На кордоні з Чернігівською та Сумською областями наразі знаходиться не більше ніж 7-8 батальйонно-тактичних груп військових РФ. Така кількість не свідчить про загрозу повторного нападу на Україну, зокрема й на Київ. Росія формує новий армійський корпус, у якому буде близько 15 тисяч військових, однак наразі не відомо, куди саме їх перекинуть. Жданов зазначив, що ворог намагатиметься утримувати Херсон і штурмувати Донецьку область.

Також "Коментарі" писали, що в Київській області виявили ще одне тіло закатованого російськими окупантами українця. Руки загиблого цивільного були зав'язані мотузкою із кріпленням через залізний карабін буксирувального троса. Він був також намотаний на шию чоловіка. Начальник поліції зазначив, що все вказує на те, що окупанти душили мирного жителя перед смертю. 

Читайте также