У Києві очікується гроза, дощ та сильний вітер: синоптики дали прогноз погоди

В українській столиці 3 серпня очікуються пориви вітру, гроза та опади у вигляді дощу - синоптики дали прогноз погоди на сьогодні

В українській столиці 3 серпня очікуються пориви вітру, гроза та опади у вигляді дощу – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Українського гідрометцентру.

Відомо, що стовпчик термометра в нічний час доби коливатиметься від 16 до 18 градусів вище за нуль, вдень температура повітря підніметься до 23-25 градусів тепла.

Очікується гроза та опади у відео дощу. Синоптики прогнозують пориви північного вітру зі швидкістю 7-12 метрів за секунду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час грози блискавка потрапила до місту під Києвом, внаслідок чого стався вибух. Вибухом зруйновано міст через річку Ірпінь у селі Демидів.

Одна людина загинула, ще двоє поранено. Рух транспорту через міст перекрили на час проведення ремонтних робіт та оприлюднили схему об'їзду .

Минулого тижня під час грози у Фастівському районі блискавка потрапила до дачного будинку, де після цього сталася пожежа . У селищі міського типу Глеваха згоріли дачний будинок та господарська будівля поряд. Крім того, через потужну зливу з градом та шквалами, що накрили правобережні райони Києва, у столиці виникли підтоплення на занижених місцях. Наслідки зливи в столиці можна подивитися на відео.

Читайте також, що під час останньої грози у Києві пошкоджено триста дерев .

Читайте также