Чи зупинятиметься київська міська електричка під час повітряної тривоги

Жителям української столиці розповіли про те, чи зупинятиметься курсування київської міської електрички під час сигналу повітряної тривоги

Жителям української столиці розповіли про те, чи зупинятиметься курсування київської міської електрички під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на офіційному каналі Kyiv City Express у соціальних мережах.

Відомо, що незважаючи на заборону курсування наземного громадського транспорту та наземних ділянок метрополітену в столиці під час сигналу повітряної тривоги, поїзди міської електрички не зупинятимуться.

Нагадаємо, що в українській столиці повністю зупинятимуть рух наземного громадського транспорту під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що заборона поширюватиметься на наземний громадський транспорт, зокрема приватних перевізників. Транспорт зупинятиметься у безпечному місці відповідно до правил дорожнього руху.

Пасажири повинні будуть покинути салони та пройти до найближчого укриття. Відповідне рішення почало діяти з 1 серпня.

Читайте также